Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 8 februari, 2013 - 12:53Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Övernäs skola diskuterades

Stadsstyrelsen röstade i går ja till ordföranden Petri Carlssons förslag om att den tjänstemannagrupp som under bildningsdirektör Kjell Nilssons ledning arbetar med om- och tillbyggnaden av Övernäs skola ska rapportera till stadsstyrelsen om sitt arbete den 7 mars, 4 april och 18 april. Stadsstyrelsen ska också att besöka Övernäs skola i början av mars. Tjänstemannagruppens uppgift är att ta fram förslag på vilka möjligheter för förverkligandet av projektet som bör utredas. Renovering av den tidigare högstadiebyggnaden eller renovering av den gamla skolbyggnaden och delar av idrottsgården är de alternativ som diskuteras när det gäller Övernäs skola. -Det är ett högt prioriterat projekt, och vi vill vara säkra på att gruppen håller tidsplanen och blir klar med sitt arbete innan sista april, säger Petri Carlsson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »