Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 3 april, 2013 - 09:11Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

"Tråkigt, men inte helt oväntat"<br>säger politiker om Sandells avgång

-Jag tycker det är tråkigt att hon har valt att lämna jobbet. Det säger kommunstyrelsens ordförande Fredrik Lundberg om att Jomalas kommundirektör Carolina Sandell i går upp sig. Som motiv uppgav hon den senaste tidens turbulens i kommunen. -Jag delar inte den politiska uppfattningen om hur situation har uppkommit och inte heller den politiska uppfattningen om hur saker och ting ska lösas, förklarade Carolina Sandell. Fredrik Lundberg blev inte helt överraskad av Sandells besked. -Det har ju varit ett tungt år för både tjänstemän och politiker. Det var ju varit mycket turbulens kring framför allt Maxingebråket, och vi måste ju också självkritiskt titta eäven på hur vi politiker har agerat, säger Fredrik Lundberg. I eftermiddagens Arena klockan 17 medverkar han och berättar om bland annat bråket kring Maxinge center.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »