Publicerad: måndag, 18 juli, 2016 - 07:15Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:14

IFK leder tipsligan

Fotboll: IFK Mariehamn leder Tipsligan efter 2-0 segern över PK-35 på söndagskvällen, samtidigt som den tidigare serieettan HJK förlorade med 0-1 borta mot Ilves.

Dever Orgill inledde målskyttet efter endast tio minuters spel med hjälp av Philip Sparrdal Mantilla. Drygt tjugo minuter senare ökade IFK på sin ledning då en frispark slagen av Josef Ibrahim landade mitt i straffområdet där både Orgill och Kristian Kojola mötte bollen men ramlade. IFK:s lagkapten Jani Lyyski styrde då in bollen i mål.

Reporter: Erika Pettersson