Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 21 maj, 2013 - 07:42Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Niklas Karlman begär förflyttning

Landskapets chef för trafikavdelningen, Niklas Karlman, vill byta tjänst. I ett brev till förvaltningschef Dan E Eriksson skriver Niklas Karlman att han vill bli förflyttad till den nyinrättade tjänsten som biträdande avdelningschef med ansvar för rederienheten. -Jag har funderat på det här sedan hösten och nu kom den här möjligheten. Jag får inte vardagen med tre små barn att gå ihop med nuvarande jobb, säger Niklas Karlman till Ålands Radio. Om han blir förflyttad så utlyses inte tjänsten som biträdande avdelningschef, men däremot blir då tjänsten som avdelningschef för trafikavdelningen ledig att söka. Meningen är att inte tillsätta någon ny rederichef. Dessutom omvandlas trafikavdelningen till en infrastrukturavdelning från årsskiftet. -Arbetsuppgifterna har ändrats ganska mycket jämfört med när jag sökte det här jobbet för snart tio år sedan, konstaterar Niklas Karlman.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »