Publicerad: söndag, 22 september, 2013 - 12:27Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Seger för SIFFK mot VG-62

Fotboll division III: Det blev seger med 3 - 2 när SIFFK i går på hemmaplan mötte VG-62 från Nådendal. Större delen av andra halvlek spelade SIFFK med en man mindre på plan sedan Robin Cerderroos blivit utvisad efter att ha fått två varningar. Utvisningen kom ungefär 10 minuter in i den andra halvleken. Bara några minuter senare fick laget en straff som Jimmy Sundman satte säkert i VG:s mål vilket fastställde slutresultatet 3 - 2.Georgij Arkanja gjorde SIFFK:s första mål medan det andra var ett självål som styrdes in efter ett inlägg av John Mattsson.SIFFK är tvåa i tabellen på samma poäng som trean TPK från Åbo som man möter i nästa match som är den sista för säsongen. För SIFFK räcker det att spela oavgjort för att säkra andra platsen i tabellen!