Publicerad: lördag, 18 augusti, 2012 - 20:27Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Ny vinst för Åland United

Fotboll: Åland United vann mot Kokkola F10 med 4-0, vilket innebär att laget nu har en svit på nio raka matcher utan förlust. Första målet kom genom Pille Raadik efter en hörna i 14:e minuten. Manya Makoski ökade på till 2-0 i 28:e minuten. I 79:e minuten satte Janelle Cordia det tredje målet för Åland United och Manya Makoski fastställde slutresultatet 4-0 i 82:a minuten och blev därmed tvåmålsskytt. Åland United gick i och med vinsten upp i ledning i damernas liga med 47 poäng, en poäng före PK-35 som dock har två matcher mindre spelade. Åländskorna har också den i särklass den bästa målskillnaden med 78 gjorda mål och åtta insläppta på 20 matcher. Nästa match spelar Åland United på lördag borta mot NiceFutis.