Publicerad: lördag, 12 oktober, 2013 - 19:13Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Ny seger för IFK-hockey

FK Mariehamns hockeyherrar fortsatte sin segerrad när laget i lördags besegrade Sigtuna på hemmaplan i Islandia.Matchen slutade 6-3 och det här var första gången under årets seriespel som IFK släppte in ett mål.Tidigt i den första perioden gjorde Nicklas Herou två mål för IFK. Efter den andra perioden ledde IFK med 3-1 efter att Alexander Grundström gjort mål för hemmalaget. Grundström gjorde även 4-1 i tredje innan Sigtuna kom tillbaka in i matchen med två snabba mål. IFK satte sedan två mål i slutet av matchen genom Marcus Englund och Robin Englund.IFK toppar tabellen med maximala nio poäng.