Publicerad: söndag, 4 juli, 2010 - 12:57Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

IFK tappade 2-0 ledning

Fotboll: IFK Mariehamn tappade än en gång en hemmaledning när man i lördags mötte FC Lahti på hemmaplan. IFK spelade övertygande i första halvlek och tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel genom två mål inom ett par minuter av Mikko Paatelainen. Men i andra halvlek tappade IFK spelet och genom ett par misstag i försvaret kunde Lahti göra två mål. Delad poäng gör att IFK fortfarande ligger näst sist, en poäng före lördagens motståndare. Men gapet upp från kvalplats riskerar att bli större. Finlands genom tiderna bästa fotbollsspelare, Jari Litmanen, spelade från start, men byttes ut i mitten av andra halvlek när orken tröt. Publikkrisen för IFK fortsätter, bara 950 såg lördagens match.