Publicerad: lördag, 2 oktober, 2010 - 18:53Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

IFK kvar i bottenstriden - föll mot MyPa

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade lördagens match borta mot MyPa med 1-2. MyPa tog ledningen i den 29:e minuten genom Ville Oksanen. Tre minuter före pausvila ökade Toni Lindberg på till 2-0 när han nickade i bollen bakom Willis Ochieng. IFK gjorde ett byte i halvtid, Sebastian Strandvall gick ut och Lamar Neagle kom in. Det skulle visa sig vara ett lyckat drag. Neagle hade bara varit på planen i dryga minuten när han satte reduceringsmålet för IFK. Men trots ett fortsatt spelövertag i den andra halvleken lyckade IFK inte förvalta sina chanser. De tre poängen gick till MyPa som därmed passerade IFK i tabellen. IFK ligger på nionde plats, men alla bakomvarande lag, förutom JJK, har en match mindre spelad, så IFK Mariehamn kan rikta in sig på fortsatt dramatik i bottenstriden, närmast borta mot Lahti den 17 oktober.