Publicerad: måndag, 20 september, 2010 - 19:47Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

IFK förlorade mot Haka

Fotboll, tipsligan: IFK Mariehamn förlorade på måndagskvällen borta mot FC Haka med 1-2. Haka inledde matchen bäst och tog ledningen i den 16: minuten genom Mikko Innanen. I andra halvlek fick Haka straff efter att Jaakko Juuti gått omkull efter en tackling av Mate Dujilo. Toni Lehtinen satte straffen och drygade ut Hakas ledning. I den 90:e minuten fick IFK straff efter att Tamas Gruborovics fällts. Han sköt själv straffen och fastställde slutresultatet, 2-1 till Haka. I och med förlusten ramlar IFK ner från tionde till tolfte plats i tabellen, på samma poäng som JJK på kvalplatsen men med bättre målskillnad.