Publicerad: torsdag, 16 september, 2010 - 12:03Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Finlands B-landslag<br>spelade oavgjort mot Sverige

Fotboll: Finlands B-landslag spelade i går oavgjort i träningslandskampen mot Sveriges U-23 landslag. I Finlands trupp ingick bland annat Åland Uniteds Caroline Engblom, Taina Hartikainen och Satu Kruus som alla tre spelade i onsdagens match. Finland inledde matchen bäst när Taina Hartikainen efter ett pass från Satu Kruus tog ledningen i matchen i den 39:e minuten. I den 58:e utökade Finland ledningen till 2-0 genom Emmi Alanen. Sex minuter senare reducerade dock Sverige till 1-2 efter en hörna och i slutminuterna kvitterade de svenska damerna och slutresultatet skrevs till 2-2. -Första halvlek så spelade vi mycket bra, men efter pausen vågade vi inte hålla bollen på samma sätt, säger B-landslagets tränare Marianne Miettinen.