Publicerad: lördag, 2 oktober, 2010 - 17:52Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Åland United förlorade i Björneborg

Fotboll: Åland United förlorade med 1-4 borta mot Nice Futis i Björneborg. Janna Lyytikäinen satte ledningsmålet på straff i den 20:e minuten, men hemmalaget kvitterade bara sex minuter senare genom Pirta Hiukka. Nice Futis avgjorde matchen i slutet av den andra halvleken, genom ett mål av Kiia Laine och två mål av Anna Auvinen. Åland United kan inte längre nå silvret i damernas liga, eftersom HJK vann sin match och hänger på i guldjakten. Därmeot har United fortfarande greppet om bronset. Med två matcher kvar har United ett försprång på fyra poäng ned till fyran Honka. Nästa match borta mot Honka kan bli direkt avgörande. Seger eller oavgjort i den matchen, innebär att Åland United kan fira brons.