Publicerad: måndag, 20 september, 2010 - 09:56Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Åland U besegrade TPS

Fotboll, damernas liga: Åland United vann i lördags hemma i Bengtsböle mot TPS med 1-0. Sarah Engblom blev segerskytt fyra minuter in i den andra halvleken. Åland United var det klart bättre laget och hade överlägset störst bollinnehav. Utöver målet skapade åländskorna en hel del chanser som borde ha resulterat i ytterligare mål. Men TPS var ytterst nära att kvittera på övertid, men skottet gick tätt över ribban. Med segern befäste Åland United sin tredjeplats i tabellen, nu med 38 poäng. De båda topplagen PK-35 och HJK vann sina matcher och avståndet till tvåan HJK är fortfarande sju poäng. Fyran Honka ligger fyra poäng bakom Åland United.