Publicerad: söndag, 15 april, 2018 - 00:11Uppdaterad: söndag, 15 april, 2018 - 00:19

Knapp seger för FC Åland

Fotboll: FC Åland vann lördagens hemmamatch mot Peimari United med 3-2. Hemmalaget bjöd in gästerna efter att ha dominerat den första halvleken.

Det var spel mot ett mål under den första halvleken där FC Åland var det klart vassaste laget. Julius Sundman satte 1-0 i den 24:e minuten. Rezgar Amani nickade in 2-0 i den 30:e minuten och Jeremiah Helén satte 3-0 i den 44:e minuten.

FC Åland slappnade av lite i den andra halvleken och det straffade sig direkt. Inom loppet av två minuter hade gästerna reducerat två gånger om. 3-1 i den 67:e minuten och 3-2 i den 69:e minuten. Två långa inlägg i FC Ålands straffområde och två vunna dueller av gästernas Nico Nurmi. Det var match igen och FC Åland var aningen skärrade.

Men hemmalaget lyckades ta tag i spelet igen i slutet av matchen och var närmare 4-2 än att släppa in ett kvitteringsmål. Segern var rättvis, men kunde och borde kanske ha varit med större mariginal.