Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 26 januari, 2018 - 15:11Uppdaterad: fredag, 26 januari, 2018 - 15:26
  • IFK fick jubla fyra gånger förra helgen, hur många gånger blir det på söndag? Foto: Hasse Persson-Bru

IFK möter Klubi 04 i cupen

På söndag ska IFK Mariehamn spela sin andra match i finska cupen och återigen gör laget det på hemmaplan i Eckeröhallen.

Den här gången är det nyblivna division 1-laget Klubi 04, farmarlag till HJK, som kommer på besök och matchen börjar klockan 18.00. Precis som IFK så har Klubi 04 spelat en match hittills i gruppspelet och det blev oavgjort 1-1 mot ligalaget TPS på bortaplan förra helgen. IFK besegrade ju Honka akatemia med 4-0 i söndags.

Igår anlände fransmannen Ben Sangaré till Mariehamn, mittfältaren ska testa med IFK under den närmaste tiden och om allt pappersarbete lyckas så ska han finnas med i truppen på söndag. Det går att skriva testkontrakt med spelare för att dom ska kunna vara med i cupen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »