Publicerad: tisdag, 22 maj, 2018 - 21:00Uppdaterad: onsdag, 23 maj, 2018 - 09:57

Höjdpunkter från IFK- FC Lahti, källa Ruutu.

IFK förlorade mot Lahti

För andra matchen på rakern förlorade IFK Mariehamn med 1-2 i fotbollsligan. På tisdagskvällen var det FC Lahti som vann i Mariehamn.

Gästerna tog ledningen efter 35 minuter genom Dmitrjev Artjom efter att han helt omarkerad fick nicka in ett inlägg. IFK kvitterade direkt i den andra halvleken efter att Julio Fernandes blev kapad i straffområdet och Aleksei Kangaskolkka var säker från elva meter. Men det var Lahti som fick sista ordet. Marc Nordqvist boxade bort ett inlägg, men Garcia Stenio tog vara på returen och slog in segermålet. Sen försökte IFK forcera utan att skapa något tryck mot gästernas mål. Så merparten av de 1.152 på läktaren fick gå hem besvikna.

IFK ligger kvar på åttonde plats i tabellen med elva poäng efter tio spelade matcher. Nästa match för IFK är på lördag när dom möter SJK i Seinäjoki.