Publicerad: lördag, 19 mars, 2022 - 20:12Uppdaterad: söndag, 20 mars, 2022 - 18:25
  • Adelina Engman blev inbytt efter 60 minuter. Foto: G40Studio

Hammarby utslagna ur cupen

Hammarby är utslagna från svenska cupen efter att de förlorade semifinalen med 1-2 mot Häcken på hemmaplan efter förlängning.

Adelina Engman fick börja matchen på bänken, men blev inbytt en kvart in i den andra halvleken. Då var ställningen 1-1 efter Hammarby tog ledningen efter 13 minuter och Häcken kvitterade just innan pausvilan. I början av den andra förlängningskvarten avgjorde Häcken matchen.

Inkommande helg inleds damallsvenskan och Hammarby möter Eskilstuna United på hemmaplan i den första omgången.