Publicerad: torsdag, 24 februari, 2022 - 05:57Uppdaterad: torsdag, 24 februari, 2022 - 07:14
  • Pille Raadiks karriär uppmärksammades.

ÅU förlorade mot Estland – Raadik hyllades

Åland United förlorade den andra träningsmatchen mot Estland med 1-4 (0-1) i en match som samtidigt var en hyllningsmatch till klubbens trotjänare Pille Raadik.

Estland gick upp i ledning i den första halvleken, en ledning som höll till pausvilan. Åland Uniteds Kit Loferski kvitterade i den andra halvleken innan Estland återigen tog ledningen.
En ledning som utökades och bortalaget kunde vinna med 4-1, Estlands sista mål gjordes av Pille Raadik på straff. Det var hennes första mål i landslagströjan.

Matchen var en så kallad testimonial match för att hylla Pille Raadiks tolv år i klubben och försvararen spelade första halvlek i Åland United-tröjan för att sedan representera sitt hemland i den andra halvleken.