Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 9 november, 2021 - 15:54Uppdaterad: tisdag, 9 november, 2021 - 16:12

Williams blir sportchef i IFK Mariehamn

Gary Williams blir sportchef för IFK Mariehamns ungdomsfotbollsverksamhet från och med den första januari. Det meddelar klubben i ett pressmeddelande i dag, kort efter att Gary Williams meddelat att han lämnar Jomala IK.

- I Gary får vi en mycket kunnig och erfaren tränare, och vi tror att han kan tillföra mycket för våra unga åländska spelare, skriver IFK Mariehamns ordförande Mikael Granskog i ett pressmeddelande.

I sin nya tjänst blir Williams även talangtränare. Finlands bollförbund meddelade tidigare i år att IFK Mariehamn är en av de föreningar i Finland som kvalificerat sig för att få stöd för anställning av en talangtränare under perioden 2022-2023.

- Först av allt vill jag tacka IFK som ger mig den här chansen. Jag har jobbat inom åländsk fotboll i åtta år och det känns mycket bra att kunna fortsätta utveckla lokala spelare, säger Gary Williams.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »