Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 7 februari, 2012 - 05:58Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Välskriven ansökan ökar chansen<br> att få bidrag från nordiska fonder

-Det finns mycket pengar att söka från de nordiska fonderna, men konkurrensen är hård. Det sa informationsmedarbetare Anna Sundblom i går när Nordens Institut på Åland bjöd in till ett informationstillfälle om vilka möjligheter det finns att ansöka om pengar för nordiska kulturprojekt. -Många tycker att det är svårt att fylla i ansökningarna. Därför ordnar vi regelbundet den här typen av informationstillfälle, säger Anna Sundblom. Isabella Sarling från Mariehamns litteraturdagar betonade vikten av att skicka in en välskriven ansökan. -Gör man en tydlig och bra ansökan har man mycket större chans att få pengar, och det arbetet har man också stor nytta under planeringen av sitt projekt, säger Isabella Sarling.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »