Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 6 oktober, 2018 - 10:46

Ungdomsfest och lägenhetslagsmål senaste natt

Polisen tillkallades till en störande fest i en lägenhet i Mariehamn senaste natt. Det rörde sig om en ungdomsfest med flertal minderåriga där även alkohol förekom.

De minderåriga som bodde i lägenheten sade till polisen att festen urartat och att de hade svårt att få ut gästerna ur lägenheten. Polisen såg till att lägenheten tömdes och kontaktade vårdnadshavarna samt upprättade barnskyddsanmälningar.

-I samband med att lägenheten tömdes uppvisade en av festprissarna ett störande beteende gentemot patrullen, denne person greps på basen av polislagen, skriver polisen i sitt pressmeddelande.

Polisen fick även en anmälan om en person som trängt sig in i en lägenhet och vägrat gå därifrån. När polisen anlände hade den oinbjudna gästen lämnat lägenheten, men före det hade det uppstått slagsmål med blodvite som resultat. Polisen dokumenterade skadorna och lyckades lokalisera den oinbjunda gästen, som också fick vård för sina skador. Ärendet utreds som grov misshandel och misshandel.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »