Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 9 juli, 2021 - 11:12Uppdaterad: fredag, 9 juli, 2021 - 12:41
  • Polisen sysselsattes med bland annat trafikolyckor under torsdagen.

Två trafikolyckor under gårdagen

Bland annat två trafikolyckor fanns bland de ärenden som sysselsatte polisen under torsdagen.  

Under torsdagen körde en bil av vägen i en landsortskommun. Polisen utreder avkörningen som misstänkt äventyrande av trafiksäkerheten.
En cyklist kolliderade med en bil i Mariehamn efter att föraren öppnat dörren då cyklisten passerat fordonet. Ärendet utreds som misstänkt trafikförseelse.

En person anlade en risbrasa i Finström trots rådande skogsbrandsvarning. Personen som ansvarade för brasan delgavs böter misstänkt för räddningsförseelse.

Polisen fick in en anmälan om en arbetsplatsolycka i Jomala och har vidarebefordrat uppgifter om händelsen till berörd myndighet.

En förare körde 127 kilometer i timmen på ett 90-område i Jomala och fick ett körförbud som varar tio dagar samt delgavs böter misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten.

Två förare fick böter misstänkta för äventyrande av trafiksäkerheten. Den ena i Mariehamn där fordonet framfördes i en hastighet av 74 kilometer i timmen, där den högsta tillåtna hastigheten är 50 kilometer i timmen. Den andra körde 94 kilometer i timmen i ett 70-område i Sund.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »