Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 15 november, 2019 - 06:40Uppdaterad: fredag, 15 november, 2019 - 09:40
  • Ambulansen fick köra två personer till sjukhus efter den ena olyckan i går. Arkivbild

Två trafikolyckor i går

I går skedde två bilolyckor varav från den ena fördes två personer till sjukhuset av ambulans.

Det var en mopedbil som hade kört av vägen i Jomala i en singelolycka. Ungefär samtidigt anmäldes om en kollision i korsningen Skillnadsgatan-Torggatan i Mariehamn, där blev det inga personskador. Polisen kontrollerade nykterheten på förarna i de två olyckorna och hade inget att anmärka på. Polisen är även registrerat anmälan om misstänkt äventyrande av trafiksäkerheten i båda fallen.

Under gårdagen påträffade en polispatrull ett avställt fordon i Hammarland, Näfsby. Den utländske föraren visade sig sakna körrätt och en anmälan registrerades därefter. 20 dagsböter delgavs föraren och ägaren av fordonet kommer att krävas på en summa gällande efterbeskattning som tjänstemän vid Ämbetsverket utreder efter att information överlämnas från polisen. Fordonets registerskyltar omhändertogs.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »