Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 9 augusti, 2013 - 13:14Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Taxichaufför misshandlad i natt

I natt misshandlades en taxichaufför av två män i Mariehamn. Han körde ett sällskap från en restaurang till en adress i Mariehamn och en annan bil med personer som också besökt restaurangen körde då efter. När taxin stannade vid adressen gick fyra personer ur den efterföljande bilen och började trakassera sällskapet som kommit med taxin. Enligt polisen bad de då taxichauffören om hjälp och han sa då till de fyra personerna att sätta sig i sin bil och åka därifrån. Då började två av männen misshandla taxichauffören med sparkar och slag. Enligt polisen blev han inte allvarligt skadad men fördes till sjukhuset för kontroll. Polisen kom till platsen och grep männen, som inte är bosatta på Åland. Under dagen har polisen hållit förhör med de inblandade. De är misstänkta för grov misshandel och ärendet skickas nu vidare till åklagare.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »