• Trafikolyckan idag vid 16-tiden i korsningen Lemlandsvägen-Örtvägen.
Publicerad: fredag, 20 juli, 2018 - 17:51

Tappade kontrollen över fordonet och körde in i lyktstolpe

Vid 16-tiden idag inträffade en trafikolycka i korsningen Lemlandsvägen-Örtvägen.

Äldrekonstapel Kim Ginman berättar att det var en kvinna som kom ut från Örtvägen med bil, tappade kontrollen över fordonet och krockade in i en lyktstolpe. Kvinnan fick inga allvarliga skador men kördes till sjukhuset med ambulans för kontroll. Bilen fick bara lite skador på fronten, men däremot måste lyktstolpen plockas ner eftersom att den blev så sned.

- Vi utreder vad det beror på, men det var varken alkohol eller narkotika inblandat, säger Ginman.

Under dagen var det också en bilolycka på Östra utfarten där en bil körde i en annan bakifrån när denne saktade in på en raksträcka. Ingen person skadades.

- Det är så mycket trafik nu att det är svårjobbat också för polisen att undersöka och hjälpa till. Man stoppar ju upp den andra trafiken, säger Kim Ginman.

Fler Nyheter

Video: Se hela pridetåget

Idag avslutas Åland pride med sedvanlig parad från västra hamnen till torget. Här kan du se hela tåget och höra en intervju med Regnbågsfyrens...

Trygghet ur ett nordiskt perspektiv

Elisabeth Rusdal och Andrea Hasselblatt intervjuas
Katastrofberedskap kom på tapeten när de nordiska kvinnoförbunden träffades på Åland för sin sommarkonferens.

ÅHS satsar på magnetundersökning

ÅHS satsar på magnetundersökning
-Det är en milstolpe för Ålands hälso- och sjukvård. Det säger styrelseordförande Annette Holmberg-Jansson om den magnetresonanstomograf, MRT, som ÅHS har investerat i till sin röntgenklinik.

Naturliga orsaker bakom Torpfjärdens torrläggning

Det låga vattennivåerna i Torpfjärden i Jomala har inte orsakats av vägarbetena och installationen av den nya vägtrumman som ersatt den gamla. Den...

Dömd för hotfulla meddelanden

En 27-årig man har av tingsrätten dömts till 120 euro i dagsböter för olaga hot.

Trygg vardag tema för kvinnokonferens

Trygg vardag är temat för Nordens Kvinnoförbund, NKF, som i dag och i morgon samlas till konferens på Åland.

Stabilt resultat för Andelsbanken

Andelsbanken för Åland redovisar en rörelsevinst på drygt 2,9 miljoner euro för årets sex första månader. Resultatet är på samma nivå som för motsvarande period i fjol.

Böter för narkotikabrott och rattfylla

Böter och körförbud blev följderna för en 48-årig man som tingsrätten dömde för narkotikabrott, rattfylleri och fordonsskatteförseelse.

Företag stryks ur handelsregistret

12.000 företag och bostadsaktiebolag riskerar att bli strukna ur handelsregistret om de inte meddelar att det fortfarande har verksamhet. Det skriver Patent- och registerstyrelsen i ett pressmeddelande.