Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 24 maj, 2021 - 05:38Uppdaterad: måndag, 24 maj, 2021 - 10:41
  • Vinnare i Kunskapscupen 2021 är Strandnäs skola klass 6C. Foto: Martina Eriksson

Strandnäs klass 6 C vann Kunskapscupen 2021

Vinnare i Kunskapscupen 2021 är Strandnäs skola klass 6C.

Ålands Radios traditionella frågetävling som vanligtvis spelas in i studiomiljö var i år, på grund av rådande läge, en tävling i geocaching under namnet Kunskapscupen GEO.
De tävlande klasserna fick i början av tävlingsdagen frågor att leta upp svaret på. Svaren gav koordinater som ledde till en plats där Ålands Radio gömt en skatt som innehöll ett lösenord. Den klass som var snabbast att maila in sitt lösenord vann tävlingen.

- Vi ville inte ställa in Kunskapscupen så vi gjorde på detta vis istället. Den respons vi fått har varit mycket positiv, säger Ålands Radios redaktionschef Camilla Karlsson-Henderson om tävlingen.
TV-programmet Kunskaspcupen GEO 2021 sänds på Ålandskanalen den andra juni klockan 11 och finns från och med andra juni tillgängligt på Ålands Radios hemsida.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »