Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 31 augusti, 2012 - 13:24Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Storvinst på spelautomat

Det åländska spelbolaget PAF har återigen betalat ut en storvinst. En yngre man från Åbo-trakten vann 500.000 euro på en spelautomat på internet. Men den vinsten hamnar ändå i skuggan av de 6,9 miljoner euro som en finsk man fick in på en spelautomat i början av året. PAF understryker vikten av att ta personlig kontakt med vinnaren och också se till att denne har en ekonomisk rådgivare. -Det är mycket omvälvande att vinna en stor summa pengar, och vi är måna om att personen får stöd så att han eller hon kan hantera situationen, säger PAF:s pr-chef Anders Sims i ett pressmeddelande. I Sverige pågår som bäst en debatt om riskerna med spelautomater på nätet som kanske lättare än andra spel kan orsaka spelberoende.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »