Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 6 april, 2011 - 08:14Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Storvinst gav eko i riket

Nyheten om att en svensk kvinna vunnit flera miljoner euro på PAF-spel publicerades stort i de finska kvällstidningarna. I artiklarna ingick också en hel del information om PAF, som annars inte får göra reklam i fastländsk media. Det här framgår av den pressöversikt som Ålandskontoret i Helsingfors sammanställt för februari månad. Mest uppmärksammades dock innehållet i ölflaskorna som hittades i det så kallade champagnevraket. Uppmärksamheten i februari berodde på att Statens tekniska forskningscentral bjudit in till pressinformation om att de skulle analysera ölet. Bland andra åländska nyheter som klarade nyhetströskeln i februari var att Ålandsbanken inte skulle dela ut dividender och att befolkningen på Åland ökat till fler än 28.000.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »