Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 22 juli, 2019 - 22:15Uppdaterad: tisdag, 23 juli, 2019 - 07:06

Snatteri och hotfullt beteende i Mariehamn

Efter en anmälan till polis blev under måndagen en kraftigt berusad person gripen. Personen hade nyligen checkat ut från ett hotell men eftersom personen ansågs vara hotfull greps personen för skydd mot brott och störande beteende.
Samtidigt anmälde en affärsrörelse i staden en infångad snattare. Efter att polisen anlänt till platsen framkom det att personen misstänkt för snatteri sen tidigare även var efterlyst. Personen fick böter misstänkt för snatteri och personens efterlysning processerades innan hen släpptes på fri fot igen.

Under måndagen fick också en fordonsförare böter, misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten, efter att på Lemlandsvägen ha kört 77 km/h på en sträcka där det endast är tillåtet med 50 km/h.

Natten mellan måndag och tisdag fick polisen in en anmälan om en person som försökte ställa till bråk på stadens gator. Polisen påträffade personen, som greps på basen av polislagen. Ytterligare en person fick nyktra till på polisstationen efter att ha varit så pass berusad att hen inte kunde ta vara på sig själv.

 

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »