Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 14 juli, 2018 - 17:11

Singelolycka i Hammarland

Polisen, som haft en arbetsdryg inledning på helgen, rapporterar bland annat om en misshandel i en privat bostad i Eckerö och ett ett falskt brandlarm i en fastighet i Mariehamn. Polisen rapporterar även om en singelolycka på Skarpnåtövägen i Hammarland, där föraren hade somnat bakom ratten och kört av vägen. Fordonet totalförstördes i samband med avkörningen. Föraren fördes till akuten för vård och är misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten. Personal ombord på ett kryssningsfartyg fattade misstankar om att en resenär ämnade köra av båten trots att denne hade druckit alkohol. Polispatrullen som kom till platsen kunde hindra att föraren framförde sitt fordon innan ett alkotest utfördes. Ett test som visade att föraren inte var i skick att framföra sitt fordon.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »