Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 8 februari, 2021 - 06:23Uppdaterad: måndag, 8 februari, 2021 - 07:47
  • Caroline Lepistö, vd Åland hotels. Arkivbild.

Det ser ljusare ut för hotellen

Evenemanget Tall Ships Races, som anordnas i Mariehamn i sommar, bär med sig goda nyheter för hotellbranschen.

Caroline Lepistö, vd för Åland hotels, berättar att bokningsläget ser ut som den brukar göra under den här tiden på året.

- Vi har många förfrågningar runt den tiden och vi vet att många rör sig till Tall Ships Races. Sen händer mycket annat vid den tiden så det är både de som kommer hit för vanligt turistande och de som kommer för Tall Ships Races, säger Caroline Lepistö.

Bokningsläget för 2021 påminner om läget från de tidigare åren, bortsett ifrån 2020, menar Caroline Lepistö. Trots att nya restriktioner har införts är hon positiv till att det kommer in fler bokningar till sommaren.

- Det rullar inte in i den fart som man önskar men vi är vana med väldigt korta bokningsförfaranden nuförtiden. Det kommer säkert bokas på ännu mer, säger hon.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »