Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 24 november, 2012 - 11:00Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Rekordvinst hos PAF

På fredagskvällen vann en spelare hela 8,65 miljoner euro på en spelautomat hos PAF. Vinnaren är bosatt i Helsingforstrakten och vinsten är den största jackpotten på internetspel i Finland någonsin och den näst största i världen. -Det är viktigt att vi som spelbolag tar ansvar och inte lämnar vinnaren vind för våg. Vi försäkrar oss om att alla får ekonomisk rådgivning av en bank och vår rekommendation är alltid att man ska hålla sin identitet hemlig, säger Anders Sims, presschef på Paf. Det tidigare finska rekordet var på 6,9 miljoner euro och sattes också hos Paf i januari i år på spelautomaten Mega Fortune. Nya rekordet kan bli kortvarigt, den tidigare rekordautomaten, Mega Fortune, har just nu en jackpott som är uppe i över 9,6 miljoner euro. Världsrekordet för internetspel är drygt 11,7 miljoner euro och vanns även den på spelautomaten Mega Fortune.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »