Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 26 juli, 2021 - 12:53Uppdaterad: måndag, 26 juli, 2021 - 18:07
  • Polisen var under söndagen sysselsatt med bland ordningsstörningar och ett fall av misstänkt grovt rattfylleri. Arkivfoto: Ida Jansson.

Rattfylleri och slagsmål under söndagen

Polisen var under söndagen sysselsatt med bland ordningsstörningar och ett fall av misstänkt grovt rattfylleri.

Det skriver polisen i ett pressmeddelande. På söndagsmorgonen stoppade en polispatrull en fordonsförare på Lemlandsvägen i Mariehamn. Bilens förare blåste över gränsen för grovt rattfylleri och fick körförbud och körkortet omhändertogs.

Polisen fick även en anmälan om att det skett en misshandel i Mariehamn. På plats kunde polispatrullen konstatera att ett mindre slagsmål hade ägt rum och att hotelser hade uttalats mellan två personer. Inga allvarliga personskador uppkom till följd av slagsmålet och polisen utreder händelsen som misstänkt olaga hot och lindrig misshandel.

Under söndagsnatten greps en person i Mariehamn för att skydda mot brott och störande beteende. Personen påträffades med narkotika. Personen delges vid frisläppandet böter för straffbart bruk av narkotika.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »