Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 25 maj, 2012 - 17:32Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

"Råddigt" ÅHS-möte

- Det här är det "råddigaste" styrelsemöte jag har varit med om, det säger Roger Jansson, vice ordförande i Ålands hälso- och sjukvårds styrelse som hade möte på fredagseftermiddagen. Vad som diskuterades på det över fyra timmar långa mötet vill Jansson inte kommentera ytterligare. Aktuell för styrelsen just nu är den fjärde juristfaktura som hälso- och sjukvårdsdirektör Peter Rask fått från Juridisk byrå Uotila & Mattsson, för rättslig hjälp i samband med polisanmälan om ärekränkning i fjol. De tre tidigare räkningarna har betalats efter godkännande av styrelsen, men nya styrelseordförande Barbro Sundback vill inte skriva på den fjärde. Varken Sundback eller Rask har gått att nå för en kommentar angående styrelsemötet.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »