Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 13 juli, 2017 - 07:46Uppdaterad: torsdag, 13 juli, 2017 - 07:47

Polisens dagliga verksamhet: flera fortkörningar

Den dagliga verksamheten för polisen löpte på på sidan av styrkorna som arbetade med fotbollsmatchen och flera överhastigheter noterades.

På Hammarlandsvägen fick en förare 20 dagsböter samt ett tio dagar långt körförbud efter att ha kört 126 km/h på en 90-väg. I samma område höll en förare 113 km/h på en 90-väg och böter delgavs. Längs Kalmarnäsvägen i Jomala körde en förare på motorcykel nästan 100 km/h på en 50-väg. Hen är nu misstänkt för grovt äventyrande av trafiksäkerheten och saken utreds av polis.

Polisen utförde också alkotest på Godbyvägen. En av 29 förare blåste positivt, men under gränsen för rattfylleri.

Man kallades även till brandalarmet på Cikada, där ett lysrör börjat utveckla rök, men kunde återgå snabbt då brandkåren skötte situationen.

Ordningsmän på en krog anmälde problem med att avvisa en person och det räckte med att en polispatrull närmade sig området.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »