Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 9 januari, 2021 - 10:43Uppdaterad: söndag, 10 januari, 2021 - 13:29

Polisen varnar för halka och rådjur 

Kom ihåg att anpassa hastigheten i trafiken till väglaget, det skriver polisen i ett pressutskick. 

Polisen påminner också om faran för rådjursolyckor och uppger att två rådjursolyckor ägde rum under fredagen, men att de inte ledde till personskador. 

Under fredagseftermiddagen inträffade också en trafikolycka då en personbilsförare förlorade kontrollen över sitt fordon och körde ned i ett dike. Personbilen landade på taket och föraren fick hjälp av räddningspersonal att ta sig ur bilen och fördes till sjukhus för kontroll. Polisen konstaterar att det ställvis hala väglaget kan ha spelat in i olyckan och utreder ärendet som underlåtenhet att iaktta trygg situationshastighet. 

Under natten till lördag bötfällde polisen tre förare som sladdade med sina fordon på allmänna vägar. Samma natt fick polisen en anmälan om en person som misstänktes försöka bryta sig in i en fastighet. Personen var berusad och greps på basen av polislagen. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »