Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 20 augusti, 2013 - 17:04Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Pilsnermackan ska säljas

Nu ligger restaurang Pilsnermackan i Mariehamn ute till försäljning. Efter lite mer än två år med det ekologiska konceptet vill ägaren Adrian Sarling gå vidare med nya ekologiska projekt. - Visst har det varit tufft och jag har jobbat sju dagar i veckan, men jag har fått bra respons och vill ta med mig det jag lärt mig i nya projekt, kommenterar Adrian Sarling försäljningen. Hittills har två personer visat intresse för att köpa. Adrian Sarling hoppas att köparen vill ta över hela det ekologiska konceptet med Pilsnermackan och kan tänka sig att vänta ända till nästa sommar för att rätt person ska dyka upp. Själv planerar han att stanna kvar på Åland för att utveckla den åländska och ekologiska matkulturen. - Jag vill göra det lättare för restauranger att få tag på bra, närodlade råvaror, på vilket sätt det sker får vi se, säger Adrian Sarling.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »