Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 11 september, 2019 - 06:36Uppdaterad: onsdag, 11 september, 2019 - 07:03

Påkörning, dåliga däck och stulen snurra

En bilförare körde in i den framförvarande personbilen vid Töftö färjfäste igår.

Föraren i den påkörda bilen hade bromsat in för en hund, som sprang över vägen, och föraren i bilen bakom hann då inte bromsa in och misstänks nu för äventyrande av trafiksäkerheten på grund av överhastighet. Föraren i den påkörda bilen fördes till sjukhus för kontroll.

Polisen utförde däckskontroll på fordon igår morse. Tio fordon av de totalt 45 kontrollerade hade undermåliga däck. Dessa tio förare fick anmärkningar. Polisen uppmanar nu alla fordonsägare att kontrollera sina däck och vid behov byta till nya och säkra.

En utombordsmotor anmäldes igår stulen. Det handlar om en 50-hästkrafters aktersnurra av märket Honda, som stals från Jomala.

På Klinten i Mariehamn delgavs en bilist en anmärkning på körsätt efter att personen hade krockat med en stolpe.

Tidigt på gårdagsmorgonen åkte patrullen även ut på ett uppdrag som handlade om en bilförare som satt och sov i sin bil på en busshållplats, med motorn på tomgång. När polisen kom till platsen hade bilisten dock redan åkt iväg.

 

 

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »