Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 10 augusti, 2011 - 08:57Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Nya moderata kandidater i valet

Wille Valve är en av de fyra nya kandidater som moderaterna nu presenterar inför höstens lagtings- och kommunalval. Han har tidigare bland annat arbetat som specialmedarbetare vid Europaparlamentet. Wille Valve vill bland annat arbeta för en aktiv näringspolitik och för ett renare Östersjön. Golftränaren Niklas Rajamäki säger att han vill arbeta för förbättrad trafiksäkerhet, familjepolitik och hälsa och idrott. Jennifer Johansson är utbildad fritidspedagog från Lemland, och har bland annat varit vd på Algots hus. Hon ser gärna att vi blir mer välkomnande till de ålänningar som vill återflytta. Den fjärde moderatkandidaten som nu presenteras är Anders Suominen från Mariehamn. Han har jobbat på Posten och på Andelsbanken och studerar nu företagsekonomi på högskolan. Han vill arbeta för ett öppet och jämställt Åland.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »