Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 2 februari, 2012 - 13:03Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Nordea stänger i Godby

Nordea stänger sitt kontor i Godby i slutet av september. Kontoret har under det senaste året hållit öppet tre dagar i veckan och enligt kontorsdirektör Jan-Erik Rask är det inte möjligt att upprätthålla ett kontor som är öppet färre dagar. Stängningen sammanfaller med bankkoncernens minskning av personal som innebär att 2,6 årstjänster minskas på Åland. Personalminskningen har, enligt Rask, skett genom frivilliga överenskommelser och pensioneringar.-Det är tråkigt för kunderna på norra Åland men vi gör allt vi kan för att hjälpa dem som så önskar med alternativa lösningar, säger Jan-Erik Rask. Enligt honom har också kundernas behov av banktjänster förändrats i och med att över 90 procent betalar räkningar via andra kanaler än kontoren.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »