Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 3 oktober, 2013 - 16:50Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Näringsminister nöjd med Visit Åland

Näringsminister Fredrik Karlström är nöjd med det arbete Visit Åland gjort hittills i år när det gäller destinationsmarknadsföringen av Åland. Karlström har i dag mött den kvarvarande styrelsen för Visit Åland och informerats om hur dom jobbat. - När jag läser deras verksamhetsplan och samarbetsavtalet som Visit Åland har med landskapet så tycker jag att dom jobbar åt rätt håll, säger Fredrik Karlström. När det gäller turbulensen i styrelsen, där medlemmar hoppade av när majoriteten anställde en ny vd, säger Karlström att det inte är något som landskapet ska eller kan lägga sig eftersom det är medlemmarna som utser styrelse och antar verksamhetsplan som styrelsen ska jobba efter. Däremot tycker Karlström det är synd för turist-Åland att inte alla drar åt samma håll och han vill nu se att branschen visar enighet och jobbar framåt.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »