Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 29 augusti, 2018 - 14:12Uppdaterad: onsdag, 29 augusti, 2018 - 14:14

Misstänkta för stöld i Östra Saltvik

Två ynglingar, i 17-18 års ålder, greps av en polispatrull efter en anmälan om ett pågående inbrott i ett fritidshus i Östra Saltvik i går kväll. De två är nu misstänkta för stöld

Enligt polisen är det oklart om ynglingarna också gjort andra inbrott i trakten innan de greps. Därför önskar polisen att stug- och båtägare kontrollerar sina fastigheter och båtar i Östra Saltvik och gör en anmälan om brott misstänks.

Polisen vill också ha kontakt med personer som kan vittna om en vansinneskörning med en röd, äldre modells Renault, i Östra Saltvik i måndagskväll. Polisen fick redan under helgen anmälningar om bilen men lyckades då inte påträffa den vilket dock lyckades efter måndagskvällen. Föraren misstänks bland annat för grovt äventyrande och rattfylleri av annat rusmedel än alkohol.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »