Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 2 april, 2021 - 10:00Uppdaterad: lördag, 3 april, 2021 - 13:20

Medis återupptar kurserna

Från och med tisdag nästa vecka, 6 april, återupptar Medis sin kursverksamhet både inom- och utomhus om inte annat meddelas.

Kurserna har varit pausade sedan sportlovet i slutet av februari på grund av de restriktioner som landskapet införde. Men från och med nästa vecka är rekommendationen om distansundervisning för gymnasiet, högskolan och fria bildningen borttagen.

- Ambitionen är att låta undervisningen pågå ända in i maj månad om det behövs för att kurserna ska bli lika långa som planerat. De kurser som skulle ha startat efter sportlovet kommer om det är möjligt att starta i april eller maj. Om det inte går att ordna kan de flyttas till höstterminen eller så blir de inställda helt och hållet, skriver Medis rektor Siv Ekström i ett pressmeddelande.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »