Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 6 september, 2013 - 16:48Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Medicinsk yoga introduceras här

Nu lanserar föreningen Vårt hjärta kurser i medicinsk yoga för sina medlemmar och andra intresserade. Medicinsk yoga har visat sig vara bra vid behandling av patienter med bland annat ryggproblem, skadebeteenden och inte minst hjärt- kärlsjukdomar. Det visar flera stora forskningsstudier som gjorts i Sverige och internationellt. Den medicinska yogan, i vilken man jobbar både fysiskt med kroppen och med mental avspänning och meditation, har arbetats fram av svensken Göran Boll som driver Institutet för medicinsk yoga. Han har idag hållit föredrag för ÅHS-personal om nyttan med medicinsk yoga som bland mycket annat har visat sig gynnsam för att sänka högt blodtryck. Den 17 september startar en grundkurs i medicinsk yoga i Mariehamn med Daniel Flöjt som instruktör.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »