Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 27 juli, 2012 - 16:10Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Krogkö genom Indigo

"Indigos övervåning har förvandlats till en krogkö". Det menar kritiska bargäster som Ålands radio varit i kontakt med. För två veckor sedan öppnade gången mellan Indigos övervåning, pizzerian Diablo och nattklubben Kino. Och samtidigt som det blev möjligt att betala entré till Kino på Indigos övervåning, så flyttade även stora delar av Kinos krogkö in på Indigo. Något som gett Indigo mer känslan av ett kö-område snarare än bar, enligt kritikerna. Men krögaren Stig Grönlund är nöjd med det nya Kino-samarbetet. Han tror att köbildningen beror på nyhetens behag. - När det var nytt ville alla vara först, jag tror inte det kommer bli köbildning inne i baren framöver. Är det så att det blir ett problem, så får vi naturligtvis justera det på något sätt. Men i dagsläget upplever jag det inte som något problem.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »