Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 18 december, 2020 - 15:23Uppdaterad: fredag, 18 december, 2020 - 17:09

Johan Rheborg spelar Hjerson i Agatha Christieserien

Det är nu officiellt att det är den svenska komikern och skådespelaren Johan Rheborg som spelar rollen som Sven Hjersson i Agatha Christieserien som spelas in på Åland.

Landskapsregeringens filmkommissionär, Titte Törnroth, säger att hon vetat om detta under en tid, men inte kunnat berätta det.

- Vi har varit tvungna att lyda de stora i sammanhanget. Det är Cmore, TV4, tyskar och engelsmän som valt att hålla det hemligt, säger hon.

Inspelningarna är avslutade för denna gång, men i januari börjar man på nytt för att sedan fortsätta under våren. Om det kommer spelas in på Åland också efter det är ännu oklart.

- Men man vet aldrig. Många hoppas, och jag med dem, att detta blir en succé som leder till fler säsonger på Åland, säger Titte Törnroth.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »