Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 9 januari, 2014 - 10:22Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:07

Hela Åland samlat på nätet

- Vi måste bygga upp från grunden, samarbeta bättre och jobba effektivare. Det säger Visit Ålands nya vd Lotta Berner-Sjölund, som officiellt tillträdde sitt nya arbete i början av veckan. En av de första utmaningarna blir att arbeta fram en detaljerad marknadsföringsplan för detta år, vilket ännu inte gjorts. 
När det gäller de mer långsiktiga satsningarna för att marknadsföra Åland utåt så nämner Lotta Berner-Sjölund webben som ett av de viktigaste verktygen. 
- Min dröm är att paketera hela Åland på ett enda ställe på nätet. Du bokar resan, var du ska bo och äta, om du ska cykla eller fiska. så här kan man inte göra på alla destinationer, men Åland är tillräckligt litet, säger Lotta Berner-Sjölund.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »