Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 5 oktober, 2018 - 10:23Uppdaterad: fredag, 5 oktober, 2018 - 10:24
  • Godby service är till salu. Arkivfoto: Marika Kvarnström.

Godby service är till salu

Godby service är till salu. Annonsen har lagts ut på Mäklarhusets hemsida, och där framgår att det både är verksamheten och tomten på 4130 kvadratmeter med försäljnings– och verkstadsbyggnaden på 300 kvadratmeter som säljes.

Verksamheten och fastigheten kan överlåtas separat från varandra, priset framgår inte av annonsen.

I dag drivs Godby service av Marlene Husell och Bengt Andersson, men de vill inte kommentera varför de väljer att sälja. Ålands Radio har sökt mäklaren Roger Karlsson men inte nått honom.

Godby service har verkat i centrum av Godby sedan 1970-talet. Servicestationen säljer bränsle, biltillbehör, har ett minilivs, café, service– och däckverkstad samt en biltvätt. I fjol omsatte verksamheten cirka 3,7 miljoner euro och enligt annonsen lämnar verksamheten ett positivt rörelseresultat. Sju heltidsanställda ingår i personalen och under högsäsong tar man in förstärkningar. Samtliga externt anställdas arbetsavtal är i kraft och inga uppsägningar har aktualiserats av arbetsgivaren, skrivs det i annonsen, där det också står att St1-gruppen ser fram emot ett samarbete med en ny företagare.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »