Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 4 juni, 2018 - 14:00Uppdaterad: måndag, 4 juni, 2018 - 14:02
  • På Idrottsgatan, intill WHA, uppstod slagsmål efter lördagens fotbollsmatch. Arkivfoto

Fotbollssupporter gripen för misshandel

En man bosatt på Åland är gripen för misshandel efter ett slagsmål på Idrottsgatan strax efter att lördagsmatchen mellan IFK Mariehamn och FC Inter avslutats.

Ett slagsmål uppstod och en person blev enligt tidningen Ilta Sanomat förd med helikopter till Åbo universitetssjukhus för vård av benbrott. Flera vittnen ska ha sett bråket och just nu pågår förhör, uppger förundersökningsledare Tuomas Nymark.

-Personen är tidigare misstänkt för våldsbrott. Destomer kan jag inte säga i nuläget än att utredningen går vidare, säger Tuomas Nymark.

IFK Mariehamns supporterklubb Green mean machine poängterar på sin Facebooksida att ”detta är något vi tar stort avstånd ifrån och ej heller är någon av våra medlemmar som är inblandad i. Vi har även framfört våra och IFK Mariehamns hälsningar till den skadade Intersupportern och hoppas han kryar på sig snabbt.”

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »