Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 26 juli, 2021 - 06:08Uppdaterad: måndag, 26 juli, 2021 - 07:20
  • Polisen skrev få brottsanmälningar under natten mellan lördag och söndag. Arkivfoto.

Fönsterruta krossades i Korrvik

En fönsterruta på en byggnad i fiskehamnen i Korrvik krossades under natten till söndagen.

Polisen utreder ärendet som skadegörelse.

I övrigt menar polisen att natten var lugn, trots att mycket folk var i rörelse i Mariehamn. Endast ett fåtal brottsanmälningar skrevs under natten, bland annat för ett misstänkt fall av straffbart bruk av narkotika och ett fall av alkoholförseelse där minderåriga misstänks ha innehaft alkohol. Polisen påträffade även en person som hade kniv på sig på allmän plats och det anmäldes som ett fall av innehav av föremål som lämpar sig för att skada någon annan.

Polisen rapporterar också om en fortkörning på Hammarlandsvägen där en förare körde 83 kilometer i timmen på 50-sträcka vilket ledde till körförbud i tio dagar samt böter. I Mariehamn fick en förare böter för misstänkt äventyrande av trafiksäkerheten efter att ha kört en motorcykel på bakhjulet.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »